Praktisch

Dagindeling

Het kamp gaat van start om 9 uur. In de voormiddag staan er telkens 3 sporten of spelen op het programma elke sport of spel komt 50 minuten aan bod. In de voormiddag is er een pauze voorzien. Om 12 uur is er middagpauze, de kinderen hebben dan de tijd om hun boterhammen of lunchpakket op te eten. Om 13u00 gaan we weer van start. In de namiddag krijgen de kinderen nog eens drie verschillende sporten aangeboden, telkens ook in blokken van 50 minuten. In de namiddag voorzien we tijdens de pauze een koekje of fruit voor de kinderen. Om 16 uur eindigt het kamp. 

Opvang

Er is opvang voorzien voor de kinderen die vroeger dan 9 uur toekomen of voor de kinderen die niet om 16 uur kunnen worden afgehaald. De vooropvang is van 8 uur tot en met 9 uur. En na het kamp is de opvang voorzien van 16 uur tot en met 17 uur. 
Indien hier veel vraag naar is kan er wel wat vroeger voor opvang voorzien worden.

 

Lunchpakket

De kinderen hebben zelf een lunchpakket of boterhammen van thuis mee.

 

Ligging

De kampen van KiddieFun! gaan door in de sportzalen van Scholengroep Sint-Rembert Torhout ('de sportbox'). De ingang voor de kinderen en ouders is langs de groene poort via de Sint-Jozefstraat, TORHOUT 8820.